Deze cliënten gingen jou voor

Lees waar eerdere cliënten tegenaan liepen, hoe zij mij als therapeut hebben ervaren, hoe ze de therapie hebben ervaren & hoe het hen heeft geholpen bij hun hulpvraag.

Cedric

23

Mijn ervaring met Marloes is ontzettend prettig! Vanaf het allereerste moment merk ik dat ze de tijd neemt om echt naar me te luisteren en een diepgaand begrip van mijn situatie te krijgen. Haar beheersing van de PRI-techniek is opmerkelijk, en ik voel me echt gesteund door haar deskundigheid.

Wat deze therapie extra bijzonder maakt voor mij, is het feit dat Marloes wat jonger is. Als student vind ik het uitermate prettig om een therapeut te hebben die mijn levensfase begrijpt. Haar jeugdige perspectief en inzicht maken de communicatie vlot en natuurlijk en bevorderen de therapie.

Marloes heeft een ongelooflijke gave om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren. Door haar begeleiding leer ik niet alleen concrete vaardigheden om met mijn uitdagingen om te gaan, maar krijg ik ook dieper inzicht in mijn eigen emoties en gedachten.

Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn therapie-ervaring bij Marloes. Haar toewijding, empathie en begrip maken mijn reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei buitengewoon verrijkend. Ik raad Marloes ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een empathische en bekwame therapeut!

Emma

19

Ik ben heel blij met Marloes als therapeut. Marloes is lief, doortastend en oprecht. Ze creëert een veilige behandelsfeer, waardoor ik me echt open durf te stellen. Marloes weet uitzonderlijk goed aan te sluiten bij mijn behoeften.

Mede dankzij Marloes sta ik, na meerdere eerdere behandelingen in ziekenhuizen en klinieken, weer volop in het leven. Ik ga weer naar school, ik heb meer en beter contact met vrienden en familie, ik pak oude en nieuwe hobby’s op en ik weet steeds vaker gezonde copingmechanismen toe te passen.

Charlie

21

Andere vormen van therapie hebben tot nu toe weinig geholpen. Dit PRI traject daagt mij uit en geeft mij de handvatten om op een goede manier met trauma’s en gevoelens om te gaan. Marloes is super lief, behulpzaam en luistert goed.

Mara

24

Ik begon aan PRI omdat ik merkte dat ik al lange tijd tegen dezelfde problemen bleef aanlopen in mijn leven en ik hier graag een keer wat aan wilde doen. Ik twijfelde al langer om therapie te gaan volgen, maar wist niet goed wat voor soort ik dan wilde. De filosofie en methode van PRI spraken mij erg aan, waardoor ik besloot dit te proberen. Vooral de uitvoering van deze methode door mijn therapeut, Marloes, heeft mij veel gebracht. Marloes is geduldig en medelevend, maar ook stimulerend en enthousiast. Ze geeft goede begeleiding, waarin genoeg tijd is om te reflecteren op hoe het nu gaat en wat je uit je therapie wilt halen. Ze geeft duidelijke uitleg over de werking en uitvoering van PRI en over de stappen in het traject. Ze straalt empathie uit, en stimuleert tegelijkertijd om aan de slag te gaan, zodat het lichter leven steeds wat dichterbij komt. Ik merk zelf dat ik mijn afweren steeds beter leer herkennen en hierop kan reageren. Onder begeleiding van Marloes krijg ik het omkeren van deze afweren steeds beter onder de knie, waardoor ik beter in mijn vel zit en me sterker voel. Hoewel het nog een proces is, heeft PRI mij nu al heel veel gebracht en ik kan het daardoor zeker aanraden, met daarbij Marloes als hele fijne therapeut!

Dieuwertje

29

Marloes leidt de sessies heel goed wat helpt om bij de moeilijke punten en gevoelens te komen. Ze weet ook goed concreet een vraag/probleem te formuleren en tips te geven hoe je kan detecteren wanneer je in de afweer schiet. Ze legt ook duidelijk het stappenplan uit.

Seda

37

Ik heb Marloes ervaren als een empathische en kundige therapeut. Dankzij haar heb ik meer bewustwording gekregen en meer inzicht kunnen krijgen in mijn afweermechanismen.

Matthijs

28

Voordat ik in aanraking kwam met PRI via Marloes heb ik een tijd geleden bij een psycholoog gezeten. Hoewel dit toentertijd wel wat hielp, waren de positieve effecten daarvan na een tijd toch zo goed als weer weg. De principes en ideeën van PRI resoneerden met mij en voelde als iets waar ik baat bij zou hebben. Marloes heeft door middel van PRI ervoor gezorgd dat ik op een compleet andere manier met lastige situaties omga. Het proces is zeker niet altijd even makkelijk, maar door Marloes en PRI heb ik al enorme stappen kunnen zetten in het verbeteren van mijn leven en mentale gezondheid.

Hannah

22

Een intensief traject waar je jezelf tegenkomt, maar waar je veel krachtiger uitkomt. Je wordt meegenomen naar de kern van de problematiek onder een warme begeleiding. Een ware aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende vorm van reguliere therapie. Kortom een heel fijn traject gehad!