Deze cliënten gingen jou voor

Lees waar eerdere cliënten tegenaan liepen, hoe zij mij als therapeut hebben ervaren, hoe ze de therapie hebben ervaren & hoe het hen heeft geholpen bij hun hulpvraag.

Mara

24

Ik begon aan PRI omdat ik merkte dat ik al lange tijd tegen dezelfde problemen bleef aanlopen in mijn leven en ik hier graag een keer wat aan wilde doen. Ik twijfelde al langer om therapie te gaan volgen, maar wist niet goed wat voor soort ik dan wilde. De filosofie en methode van PRI spraken mij erg aan, waardoor ik besloot dit te proberen. Vooral de uitvoering van deze methode door mijn therapeut, Marloes, heeft mij veel gebracht. Marloes is geduldig en medelevend, maar ook stimulerend en enthousiast. Ze geeft goede begeleiding, waarin genoeg tijd is om te reflecteren op hoe het nu gaat en wat je uit je therapie wilt halen. Ze geeft duidelijke uitleg over de werking en uitvoering van PRI en over de stappen in het traject. Ze straalt empathie uit, en stimuleert tegelijkertijd om aan de slag te gaan, zodat het lichter leven steeds wat dichterbij komt. Ik merk zelf dat ik mijn afweren steeds beter leer herkennen en hierop kan reageren. Onder begeleiding van Marloes krijg ik het omkeren van deze afweren steeds beter onder de knie, waardoor ik beter in mijn vel zit en me sterker voel. Hoewel het nog een proces is, heeft PRI mij nu al heel veel gebracht en ik kan het daardoor zeker aanraden, met daarbij Marloes als hele fijne therapeut!

Seda

37

Ik heb Marloes ervaren als een empathische en kundige therapeut. Dankzij haar heb ik meer bewustwording gekregen en meer inzicht kunnen krijgen in mijn afweermechanismen.

Hannah

22

Een intensief traject waar je jezelf tegenkomt, maar waar je veel krachtiger uitkomt. Je wordt meegenomen naar de kern van de problematiek onder een warme begeleiding. Een ware aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende vorm van reguliere therapie. Kortom een heel fijn traject gehad!

Matthijs

28

Voordat ik in aanraking kwam met PRI via Marloes heb ik een tijd geleden bij een psycholoog gezeten. Hoewel dit toentertijd wel wat hielp, waren de positieve effecten daarvan na een tijd toch zo goed als weer weg. De principes en ideeën van PRI resoneerden met mij en voelde als iets waar ik baat bij zou hebben. Marloes heeft door middel van PRI ervoor gezorgd dat ik op een compleet andere manier met lastige situaties omga. Het proces is zeker niet altijd even makkelijk, maar door Marloes en PRI heb ik al enorme stappen kunnen zetten in het verbeteren van mijn leven en mentale gezondheid.