Video's, podcasts & boeken tips

Video's

YouTube

Ga naar de Past Reality Integration YouTube channel

PRI Basics course

In de level 1 online course werkt Ingeborg met een aantal cliënten en leert ze hen de basic PRI instrumenten.

PRI Advanced course

In de Advanced online course werkt Ingeborg met drie cliënten en doet ze advanced PRI werk met hen.

Podcasts

Boeken

PRI en de kunst van bewust leven

Via een 3-fasenplan naar een harmonieus en volledig leven. Dit boek laat op concrete en eenvoudige wijze zien hoe we ons kunnen bevrijden uit de doolhof van dikwijls verwarrende en soms pijnlijke emoties die voortkomen uit het verleden.

De herontdekking van het ware zelf

In dit boek staat een concreet stappenplan dat ons helpt 'oude pijn' bloot te leggen en te voelen, en toe te werken naar een bewustzijn dat weer uit één geheel bestaat. Daarnaast staan er diverse persoonlijke verslagen in van PRI cliënten.

De onschuldige gevangene

Opvoeden valt veel ouders zwaarder dan verwacht. Dit boek biedt een schat aan informatie, maar ook concrete handvatten die ons helpen bij het begeleiden van kinderen op weg naar volwassenheid.

Vrij van eetproblemen

Dit boek laat zien waar deze patronen vandaan komen én legt uit waarom het jouw schuld niet is. Maar nog beter: stap voor stap neemt het je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten.

Onze liefde

In dit boek staat hoe je de liefde in je relatie kan terugvinden of kan behouden. Het boek staat vol aansprekende voorbeelden en is daarnaast een samen-doeboek. Daarbij beschrijft het een model waarmee je inzicht krijgt in de wezenlijke fundamenten van een liefdevolle relatie.

Illusies

In dit boek staat beschreven hoe illusies ons leven moeilijker en pijnlijker maken dan nodig is. Aan de hand van duidelijke voorbeelden legt Ingeborg uit hoe we dit illusoire lijden een halt toe kunnen roepen en brengt ze ons een stap dichter bij emotionele harmonie.